Nieuws

 

 

  Terug

Coöperatie VGZ en Stichting mirro starten samenwerking

Stichting mirro is nu één van de trotse partners in het door Coöperatie VGZ gelanceerde platform Gezond Leven. Met dit platform biedt VGZ werknemers ondersteuning bij het vinden van balans in de hectiek van alledag: werk, huishouden, kinderen, maar ook het zorgen voor naasten. Via het platform worden 17 verschillende thema’s aangeboden, waaronder relatieproblemen, geldzorgen, depressie, slaapproblemen en burn-out klachten.

 

Een goede psychische gezondheid is een belangrijk bezit

Met de samenwerking draagt Coöperatie VGZ bij aan de mentale gezondheid van vele werknemers in Nederland. Medewerkers van collectief verzekerde bedrijven krijgen toegang tot het Gezond Leven platform van VGZ. Het aanbod van Stichting mirro is via een speciale inlogcode toegankelijk. Ook de medewerkers van VGZ zelf ontvangen via hun werkgever een vouchercode.
 

Oefeningen, video’s en ervaringsverhalen

De online zelfhulp van Stichting mirro is ontwikkeld door deskundige GGZ professionals, en heeft tot doel psychische klachten te voorkomen en zelfstandig aan te pakken. “De bezoeker vindt op de eerste plaats informatie en uitleg over de psychische klachten. Daarnaast wordt er een zelftest geboden om inzicht te krijgen in de eigen situatie. Deze zelftests zijn waar mogelijk gebaseerd op bestaande en gevalideerde vragenlijsten. Tot slot bevat iedere module het onderdeel ‘Zelfhulp’ met oefeningen, video’s en ervaringsverhalen om zelf aan de slag te gaan met de klachten”, aldus Marjolein Ariaans, commercieel manager Stichting mirro.
 

Over het platform Gezond Leven

Met het platform Gezond Leven richt VGZ zich op de gezondheid en vitaliteit van werknemers. Dit platform is exclusief toegankelijk voor medewerkers van werkgevers die een collectieve zorgverzekering hebben afgesloten bij VGZ, IZZ en IZA. Naast het aanbod van Stichting mirro heeft Coöperatie VGZ ook andere aanbieders een plek gegeven. Zoals het Trimbos Instituut, Voedingscentrum, de Erasmus Universiteit Rotterdam, Sportpas en het Institute for Positive Health. Kijk voor meer informatie op vgz.nl/gezond-leven.
 

Over Stichting mirro

Een goede psychische gezondheid is een belangrijk bezit. Stichting mirro vindt dat elk persoon met psychische klachten recht heeft op de juiste zorg op het juiste moment. Daarom ontwikkelt Stichting mirro state of the art producten die professionals in en om de GGZ ondersteunen, en de mentale fitheid van consumenten helpen versterken.

 


Deel dit artikel

     

Volgend artikel

Vereenvoudiging verwijzing naar de ggz

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail