Nieuws

 

 

  Terug

Gelukkige en gezonde werknemers: hoe krijg je dat voor elkaar?

Stichting mirro verrijkt met trots de gezondheidsoplossingen van Zilveren Kruis, die werkgevers ondersteunen in het stimuleren van vitaliteit en gezondheid op de werkvloer. Stichting mirro vult het aanbod van gezondheidsoplossingen aan met haar 17 online zelfhulp modules.

De modules helpen mensen bij het herkennen en aanpakken van verschillende psychische klachten, zoals angst en depressie, maar bijvoorbeeld ook stressklachten door financiële problemen, hoge werkdruk, een echtscheiding of overbelasting door mantelzorg.

(Preventieve) ondersteuning op het gebied van mentale gezondheid

Mirjam Oosterbroek, Adviseur Gezond Ondernemen bij Zilveren Kruis: “Gelukkige en gezonde mensen op de werkvloer: hoe krijg je dat voor elkaar? Steeds meer ondernemers geven de regie uit handen en creëren een werkomgeving die medewerkers stimuleert om zo gezond mogelijk te werken en leven. De GGZ zorgvraag is nog steeds stijgende en psychische klachten zijn verzuimoorzaak nummer één. Voor medewerkers die uit balans raken en hulp nodig hebben, biedt Zilveren Kruis vanuit Present! verschillende gezondheidsoplossingen op het gebied van mentale gezondheid. De modules van Stichting mirro zijn een mooie tool voor werkgevers. Het preventieve karakter en de 17 verschillende thema’s rondom mentale klachten voorzien een stijgende behoefte van werkgevers op het gebied van gezondheidsmanagement. Medewerkers worden zo gestimuleerd om in eigen regie te werken aan hun mentale belastbaarheid.”

Vouchercodes

Via speciale vouchercodes kunnen werkgevers die een aanvullende CAV (Collectief Aanvullende Verzekering) of een WAV (Werknemers Aanvullende Verzekering) hebben bij Zilveren Kruis voor al hun medewerkers de 17 online zelfhulp modules van mirro inzetten. Deze vouchercodes worden binnenkort door Zilveren Kruis verstrekt. Via de collectief aanvullende verzekeringen CAV en WAV en het Extra Vitaal pakket kunnen ook de medewerkers van Zilveren Kruis gebruik maken van mirro.

 


Deel dit artikel

     

Volgend artikel

Partner e-healthweek 2018

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail