Nieuws

 

 

  Terug

Geslaagde Dag van de Eerste Lijn

Op woensdag 20 januari werd in DOKh te Egmond aan Zee de Dag van de Eerste Lijn 2016 gehouden. Op de beursvloer werd de stand van Stichting mirro tussen de georganiseerde workshops door druk bezocht door de aanwezige professionals.

 

Verplaatsing van zorg en nieuwe ontwikkelingen

De Dag van de Eerste Lijn stond in het teken van meer dan 50 workshops, waarin onder meer de substitutie van de tweede naar de eerste lijn aan bod kwam. Zo ging de workshop ‘Komt een burger bij de GGZ’ van Ton Dhondt over hoe lastig het kan zijn voor burgers om bij de juiste GGZ zorg te komen. Een vraagstuk waar Stichting mirro met de beslisondersteuner mentale zorg op aansluit. De beslisondersteuner ondersteunt zorgprofessionals bij verwijzing naar mentale (vervolg)zorg.

Verplaatsing van zorg en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven is volgens de organisatie van de Dag van de Eerste Lijn een belangrijke en stimulerende trend geworden. Stichting mirro heeft de ambitie de zorg en ondersteuning voor mensen met psychische klachten te versterken. Dat doen wij graag samen met uw organisatie, platform of website. Want alleen samen maken we Nederland mentaal fitter.

 


Deel dit artikel

     

Volgend artikel

Ontwikkeling depressie.mirro.nl

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail