Beslisondersteuner

Een slimme, digitale vragenlijst die gemiddeld in 15-25 minuten op gestructureerde wijze de psychische klachten, relevante persoonlijke omstandigheden, eerdere behandeling en medicijngebruik uitvraagt. De beslisondersteuner heeft een CE-markering.

 

Afgestemd op het landelijke verwijsmodel, DSM, MINI

Op basis van de hoofdklachten selecteert de beslisondersteuner welke aanvullende vragen moeten worden gesteld. Het instrument genereert voor vijf verschillende criteria een sub-score: aard, ernst, risico, duur en complexiteit. De combinatie van de verschillende subscores leidt tot een advies voor vervolgzorg: geen GGZ, huisartsenzorg/POH-GGZ, Generalistische Basis GGZ kort / middel / intensief / chronisch óf Gespecialiseerde GGZ. De beslisondersteuner is inhoudelijk gebaseerd op onder meer de DSM, de MINI en ruim 10 jaar ervaring met het proces van toeleiden via een gestructureerd telefonisch interview.
 

Uw klinische blik centraal

De informatie uit de beslisondersteuner is ondersteunend, niet bindend. Schat u sub-scores anders in of wilt u afwijken van het advies? Dan kunt u dit eenvoudig in het systeem aangeven, zodat uw inschatting en verwijzing worden verwerkt in de rapportage. De rapportage bevat: de antwoorden op de vragen, de subscores, het advies, uw inschatting, uw verwijzing en een eventuele toelichting. De rapportage kunt u downloaden als PDF-document om bijvoorbeeld op te slaan in uw HIS, of bij de verwijzing te voegen.
 

Cliënten de vragenlijst toesturen

U kunt de beslisondersteuner tijdens het consult afnemen, of deze via het beveiligde mirro eHealth platform naar uw cliënten toesturen. Inbegrepen zijn ook speciale accounts voor administratief/secretarieel medewerkers waarmee zij cliënten de vragenlijst kunnen toesturen én koppelen aan de juiste behandelaar. Het taalgebruik van de beslisondersteuner is eenvoudig Nederlands (B1-niveau). Waar nodig zijn de klachten die worden uitgevraagd voorzien van een duidelijke uitleg. Alleen de behandelaar krijgt in beginsel de uitkomst van de vragenlijst te zien, zodat deze met de cliënt kan worden besproken.
 

Implementatietraining

Hoe werkt het? En wanneer zet u mirro eHealth in? Wij voorzien u graag kosteloos van een implementatie-advies. Ook kunt u kiezen voor een implementatietraining op maat. Daarnaast kunt u altijd onze e-learning raadplegen.
 

 

Subscribe

* indicates required
Akkoordverklaring:

 

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail