Give-away: Vragenspel

Praten over onze mentale gezondheid helpt om mentale klachten te verminderen. Maar het kan nog weleens lastig zijn om dit gesprek te beginnen of de juiste vragen te vinden. Daarom hebben wij een laagdrempelig vragenspel ontwikkeld!

In onze missie om Nederland mentaal fitter te maken, geven we 20 exemplaren weg van Mirro’s mentale fitheid vragenspel. Met dit vragenspel ga jij het gesprek over mentale gezondheid makkelijker aan.

Je kunt tot en met vrijdag 27 oktober meedoen aan deze give-away.

Zo werkt het

  1. Vul het formulier hieronder in.
  2. Je krijgt een bevestigende e-mail.
  3. Op 1 november krijg je een mailtje of je wel of niet gewonnen hebt. Heb je een vragenspel gewonnen? Dan vragen we om jouw adresgegevens zodat we het spel naar je op kunnen sturen. Je betaalt geen verzendkosten binnen Nederland.

We maken de winnaars zelf niet bekend vanwege privacy. Als je het vragenspel wint, staat het je natuurlijk vrij om hier zelf over te delen op social media.

Let op: Wij gebruiken jouw e-mailadres om een bevestigende e-mail naar je te sturen en je te kunnen benaderen als je hebt gewonnen. Als jij je ook voor een nieuwsbrief hebt aangemeld, dan ontvang je eens per kwartaal een nieuwsbrief. Je kunt je hier altijd voor uitschrijven onderaan de mail.

Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres
Leidseveer 2-10
3511 SB Utrecht
Telefoon
Mail