Blended modules

Vanuit het beveiligde mirro eHealth platform nodigt u patiënten uit voor de gewenste module(s). U kunt de voortgang inzien, eventuele mailnotificaties voor uzelf instellen en communiceren met patiënten via de speciale berichtenfunctie.

 

Verschillende thema’s

Om goed te kunnen aansluiten op de behoefte van de patiënt, is een breed scala aan modules ontwikkeld. Zo zijn er onder andere modules bij rouwverwerking, relatieproblemen, geldzorgen, depressie, slaapproblemen en burn-out klachten. De modules kunnen bij de behandeling van cliënten met (lichte) psychische klachten worden ingezet.
 

Positieve insteek

De modules hebben een positieve insteek: het is niet raar om last te hebben van psychische klachten en vaak kun je er zelf al veel aan doen. De modules helpen mensen zo om de eigen klachten goed onder ogen te zien, maar ook om bijvoorbeeld het gesprek hierover met de omgeving aan te gaan.
 

Actiegericht

Elk onderdeel binnen de modules is opgezet volgens het didactisch OPOE-model: oriëntatie (O), presentatie (P), oefening (O) en evaluatie (E). Elke module bevat naast concrete oefeningen ook een omgeving met uitgebreide informatie over de klachten. Verder bevatten alle modules ervaringsverhalen en tips. Aan het begin en het eind van de oefeningen geven een start- en eindmeting een uitgebreider beeld van de huidige situatie en of iemand een ontwikkeling doormaakt.
 

Implementatietraining

Hoe werkt het? En wanneer zet u mirro eHealth in? Speciaal voor de huisartsenzorg bieden wij bij afname het volledige mirro eHealth platform (blended modules + beslisondersteuner) een gratis implementatietraining bij u op locatie. Daarnaast kunt u altijd onze e-learning raadplegen.

 

Subscribe

* indicates required
Akkoordverklaring:

 

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail