Nieuws

 

 

  Terug

Krachtenbundeling mirro en NewHealth Collective

NewHealth Collective en stichting mirro hebben hun krachten gebundeld. Samen werken wij aan innovatieve en kwalitatief hoogwaardige online toepassingen ter ondersteuning bij psychische problemen.

Op donderdag 30 januari jl. hebben NewHealth Collective, een van de grootste aanbieders van e-health in de basis- en gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg, en stichting mirro hun krachten gebundeld. Mirro biedt de beslisondersteuner mentale zorg en online (zelfhulp) modules voor preventie en behandeling van psychische klachten. Met de krachtenbundeling geven NewHealth Collective en mirro invulling aan hun strategie om met innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten bij te dragen aan een mentaal fitter Nederland.
 

Meerwaarde samenwerking

Beide partijen hebben als focus het helpen van mensen met psychische problematiek middels online toepassingen. Door de inzet van deze online toepassingen proberen we een bijdrage te leveren aan het verkorten van zorgtrajecten en het verlagen van de zorgkosten. Door deze samenwerking kan het e-health aanbod versterkt en verbreed worden en is er meer ruimte voor innovatie en doorontwikkeling. Daarnaast komt er meer ruimte voor specialisatie en aansluiting op specifieke wensen uit verschillende klantsegmenten: GGZ, 1e-lijn zorg, werkgevers, onderwijs en consumenten.
 

Mirro blijft een stichting

Mirro blijft een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk binnen de NewHealth organisatie. Het merk blijft actief in de markt en richt zich op doorontwikkeling van het module aanbod en specifieke online oplossingen. De krachtenbundeling met NewHealth Collective waarborgt continuïteit in innovatie en doorontwikkeling.
 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
 
NewHealth Collective
Frank Verhoef, directeur
070 – 314 24 95
info@newhealthcollective.nl
 
Stichting mirro
Marjolein Ariaans-Morres, commercieel manager
085 – 489 89 99
info@mirro.nl

 


Deel dit artikel

     

Volgend artikel

Gratis module voor internationale studenten: Get to grips with coronastress

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail