Nieuws

 

 

  Terug

Lancering nieuwe versie beslisondersteuner

Stichting mirro heeft afgelopen maanden gewerkt aan het verbeteren van het gebruiksgemak en de vormgeving van het instrument. Op 2 december 2015 is de vernieuwde versie gelanceerd. De verbeteringen zijn tot stand gekomen op basis van signalen van gebruikers.

 

Verbetering in functionaliteit

Vooral de functie om te zoeken in de vragenlijsten is in de nieuwe lay-out overzichtelijker. De vele zoekschermen zijn samengevoegd tot één zoekveld. In dit zoekveld is het mogelijk te zoeken op tijdsintervallen, waarbij alle sessies van de opgevraagde periode worden weergegeven. Ook kan gemakkelijk op status worden gezocht, en kan bijvoorbeeld met één druk op de knop gefilterd worden op alle nog te beoordelen vragenlijsten.

Werkt uw organisatie met de optie tot het versturen van de vragenlijst naar de cliënt? Verschillende gebruikers hebben ons gewezen op het feit dat de cliënt niet altijd in de gelegenheid is de vragenlijst (thuis) zelfstandig voorafgaand aan de afspraak in te vullen. Het is vanaf nu daarom mogelijk de vragenlijst af te ronden tijdens een face-to-face gesprek, zonder dat hierbij opnieuw de cliëntgegevens ingevuld hoeven worden.

Lay-out vragenlijst verbeterd

De aanpassingen in de vormgeving zorgen voor meer overzicht en duidelijkheid. Dit geldt met name voor de vragenlijst zelf: in plaats van veel tekst van meerdere vragen tegelijk op één pagina, wordt er in de nieuwe versie één vraag tegelijk getoond. Het tijdpad bovenaan de pagina weergeeft in welk deel van de vragenlijst men zich bevindt en welke onderdelen nog zullen volgen.

 


Deel dit artikel

     

Volgend artikel

Uitbreiding diensten Stichting mirro

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail