Nieuws

 

 

  Terug

NEN 7510 certificering

Een goede informatiebeveiliging staat bij Stichting mirro als eHealth leverancier hoog in het vaandel. Daarom beschikt zij over de NEN 7510 certificering, waarin extra aandacht wordt geschonken aan onder andere privacybescherming.

 

Goedgekeurd systeem

Met de NEN 7510-certificering toont Stichting mirro aan dat haar managementsysteem is geëvalueerd en goedgekeurd volgens de norm NEN 7510 – Medische informatica – Informatiebeveiliging in de zorg: een door het Nederlands Normalisatie-instituut ontwikkelde norm voor informatiebeveiliging binnen de zorgsector.
 

Het certificaat

Het certificaat is verstrekt voor informatiebeveiliging omtrent de productontwikkeling, dienstverlening en support van mirro-eHealth.nl en de mirro online zelfhulp modules; volgens de verklaring van toepasselijkheid versie 1.0. Rutger Hopster, adviseur ICT en Security Officer van Stichting mirro: “De noodzaak van informatiebeveiliging neemt steeds verder toe. Het is belangrijk om eventuele risico’s zoveel mogelijk te verkleinen. Een goed informatiebeveiligingsbeleid – toegepast op alle niveaus binnen de organisatie – kan incidenten helpen voorkomen.”

 


Deel dit artikel

     

Volgend artikel

Systeemkoppeling met EPD van Zorg Service Groep

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail