Nieuws

 

 

  Terug

NIEUW: het mirro eHealth platform

Stichting mirro biedt nu binnen één omgeving haar 17 online zelfhulp modules over verschillende thema’s, waaronder rouwverwerking, angst en piekeren, in een begeleide variant aan. De bestaande 17 modules zijn uitgebreid met diverse functionaliteiten. Vanuit het vernieuwde mirro platform roept u ook direct de beslisondersteuner mentale zorg aan.

 

Richt uw dienstverlening efficiënter in

Met mirro eHealth richt u de zorg anders in. Door de inzet van het platform, biedt u uw cliënten de mogelijkheid om intensiever te werken aan hun herstel, hun zelfredzaamheid te verhogen en zich beter voor te bereiden op gesprekken met u en andere zorgverleners. Hierdoor halen u en uw cliënten het maximale uit de door u geboden behandelingen.

  • Beide producten die worden aangeboden op ons platform, dus zowel de modules als de beslisondersteuner, vallen binnen de compensatieregeling van verzekeraars vanuit het moduletarief voor POH-GGZ;
  • Het platform biedt de flexibiliteit om zowel losse producten als een totaal pakket af te nemen;
  • Eerst zien dan geloven? Met een proefaccount probeert u het mirro eHealth platform één maand gratis en vrijblijvend uit.

 


Deel dit artikel

     

Volgend artikel

Verandering in gratis beschikbaarheid online zelfhulp

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail