Onderwijs

mirro eHealth: een oplossing om uw studenten (anonieme) ondersteuning te bieden bij psychische klachten. Geschikt ter overbrugging van de wachttijd voor de (student)psycholoog of decaan. Ook bereikt u studenten voor wie de drempel tot het inschakelen van hulp te hoog is.

 

mirro eHealth: online modules met een positieve insteek

Stichting mirro biedt diverse online zelfhulp modules, waaronder Werkstress, Piekeren, Angst en paniek, Game-check, Slaapproblemen en Rouwverwerking. De modules hebben een positieve insteek: het is niet raar om last te hebben van psychische klachten en vaak kun je er zelf al veel aan doen. De modules kunnen studenten helpen om zo de eigen klachten in kaart te brengen en stimuleren hierover in gesprek te gaan met de omgeving. De kwaliteit van de modules wordt bevestigd door verschillende door het zorgveld erkende organisaties en instanties. Het observationeel onderzoek door Vrije Universiteit Amsterdam gaf positieve resultaten.
 

Hoe kunt u de modules inzetten?

De modules kunnen als anonieme online zelfhulp worden ingezet, of onder begeleiding van een studentpsycholoog. Met het voucherpakket ontvangt u een gewenst aantal vouchercodes waarmee studenten een eigen mirro-account kunnen registreren met toegang tot alle online modules. Met een systeemkoppeling integreert u alle gewenste modules in uw digitale leeromgeving. Met een behandelaccount kan de studentpsycholoog studenten gericht uitnodigen voor een specifieke module en de voortgang monitoren.
 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze modules voor uw studenten? Neem contact op met Claudia Flens, productmanager eHealth bij Stichting mirro. Bel 06 – 23441014 of mail naar claudia.flens@mirro.nl.

 

Subscribe

* indicates required
Akkoordverklaring:

 

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail