Nieuws

 

 

  Terug

Online zelfhulp van mirro via Menzis SamenGezond

Menzis SamenGezond, een online gezondheidsprogramma met bijbehorende app, biedt deelnemers sinds kort ook de 17 online zelfhulp modules van Stichting mirro aan.

 
SamenGezond is een gezond steuntje in de rug om je fitter te voelen en meer uit je gezondheid te halen, zowel lichamelijk als mentaal. Met de online zelfhulp modules van mirro krijg je inzicht in je eigen mentale gezondheid en concrete hulpmiddelen om hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. Zo zijn er modules voor klachten als angst en depressie, maar bijvoorbeeld ook stressklachten door financiële problemen, hoge werkdruk, een echtscheiding of overbelasting door mantelzorg. De modules bestaan uit psycho-educatie, oefeningen, ervaringsverhalen, tests en tips. De content is samengesteld door zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen.
 
Ook als je niet bij Menzis verzekerd bent, kun je meedoen met SamenGezond. Met een online coach, tips, blogs, uitdagingen en beloning met punten. Kijk voor meer informatie over SamenGezond op www.samengezond.menzis.nl.

 


Deel dit artikel

     

Volgend artikel

Gratis anonieme e-mental health 2018

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail