Nieuws

 

 

  Terug

Training Digitale zorg en Beslisondersteuning in de GGZ keten

Bent u een zorgprofessional, bijvoorbeeld een huisarts, POH-GGZ, of bedrijfsarts en al op de hoogte van alle mogelijkheden die digitale GGZ-zorg biedt? Onze training gaat onder andere in op hoe innovaties in digitale zorg u en uw patiënten kunnen ondersteunen. Accreditatie: 2 punten.

 

De training

Als opfrisser beginnen we met het bespreken van de ggz-stelselwijziging. Aan de hand van casuïstiek wordt geïllustreerd hoe u de objectieve criteria van het HHM verwijsmodel kunt toepassen. Ook wordt er ingegaan op het doel van beslis-ondersteunende instrumenten, en hoe deze binnen de eerste lijn ingezet kunnen worden ter ondersteuning van de verwijzing. Verder: wat is het verschil tussen online zelfhulp en blended care? En hoe steekt het eHealth beleid van het VWS in elkaar? Ook gaan we in op onze online zelfhulpmodules: op welk moment en door welke professionals is dit het meest efficiënt? Wat voor klachten worden vaak gezien bij de populatie en welke modules sluiten daar op aan?
 

Praktische informatie

De eerste training zal plaatsvinden op donderdag 26 mei 2016 van 16:30 uur tot 19:30 uur. De training wordt gehouden op het mirro-kantoor. Kosten: €149,- excl. BTW. U kunt gebruik maken van onze iPads en wordt voorzien van belegde broodjes, koffie en thee. Liever een training bij u op locatie, of heeft u inhoudelijke suggesties? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden!
 
Accreditatie is aangevraagd bij: Accreditatie Bureau Cluster 1 (Huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten) (ABC1).

 


Deel dit artikel

     

Volgend artikel

'mirro-screener' wordt 'beslisondersteuner mentale zorg'

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail