Nieuws

 

 

  Terug

Uitbreiding diensten Stichting mirro

Stichting mirro wil de zorg en ondersteuning voor mensen met psychische klachten versterken. Dat doen wij graag samen met uw organisatie, platform of website. Want alleen samen maken we Nederland mentaal fitter.

 

Online zelfhulp – uw platform verrijken met onze modules

U heeft of biedt een gezondheidsplatform? Wij onderzoeken graag de mogelijkheid om dit platform te versterken met onze producten en diensten. Online zelfhulp van mirro helpt mensen bij het zelfstandig herkennen, aanpakken en voorkomen van psychische klachten. Stichting mirro biedt zelfhulpmodules gericht op de doelgroep, met thema’s die actueel zijn. U kunt een licentieovereenkomst afsluiten voor het gebruik van één of meerdere modules. Deze worden dan getoond in uw domein en dragen de door u gewenste lay-out/styling. Stichting mirro verzorgt nog altijd het beheer en onderhoud.

Beslisondersteuner mentale zorg – koppeling met EPD, HIS of KIS

Naast de bestaande web-variant, waarbij de beslisondersteuner kan worden aangeroepen in een beveiligde web-based omgeving, zijn er verschillende koppelingsmogelijkheden. De beslisondersteuner kan gekoppeld worden met een EPD, HIS of KIS. Hier zijn API’s (application programming interfaces) voor ontwikkeld. Wilt u het instrument inzetten vanuit de eigen, vertrouwde omgeving? Dan is een koppeling voor u de oplossing. We bieden standaard oplossingen, maar ook maatwerk is mogelijk.

 


Deel dit artikel

     

Volgend artikel

Geen tracking cookies op mirro

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail