Nieuws

 

 

  Terug

Uitbreiding online zelfhulpmodules TelePsy Platform

Stichting mirro en TelePsy zetten de samenwerking voort in 2018, waarbij het aantal beschikbare modules op het Telepsy Platform wordt uitgebreid. Afgelopen jaar zijn de online zelfhulpmodules veelvuldig ingezet. Gebruikers van het TelePsy Platform hadden al de beschikking over de modules Angst en Paniek, Burnout, Piekeren, Rouwverwerking, Slaapproblemen en Depressie.

Vanaf 1 januari 2018 komen hier de volgende modules bij: Alcohol en Ouderen, Chronische aandoening, Gamen, Geldzorgen, Het nieuwe werken, Jong en Depri, Mantelzorg, Overgangsklachten, Relatieproblemen, Scheiding en Werkende Moeders. De modules zijn geschikt om in te zetten als zelfhulp bij lichtere klachten, bijvoorbeeld in de Huisartsenzorg of Generalistische Basis GGZ. Een aantal modules kan echter ook worden ingezet als onderdeel van een behandeling in de specialistische GGZ. De content is gebaseerd op inzichten uit onder andere de positieve psychologie, ACT, cognitieve gedragstherapie en mindfulness. Per 1 januari 2018 rekent Telepsy een licentietarief van € 5,- per module.
 

Gratis lunchwebinars

Op 1 en op 8 februari 2018 van 12 tot 13 uur geeft mirro gratis lunchwebinars, waarin dieper wordt ingegaan op de inhoud van de modules en hoe u deze in de praktijk kunt inzetten. Binnenkort vindt u meer informatie op de website van TelePsy. Inschrijven kan via info@telepsy.nl.

 


Deel dit artikel

     

Volgend artikel

Online zelfhulp van mirro via Menzis SamenGezond

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail