Veelgestelde vragen

Ik ben door mijn zorgverlener uitgenodigd voor een online module. Waar kan ik inloggen?

Voordat u gebruik kunt maken van de online module, moet u eerst uw account activeren via de link in e-mail die u van uw zorgverlener heeft ontvangen. U kunt vervolgens met behulp van uw e-mailadres en het door u aangemaakte wachtwoord inloggen op mirro-modules.nl.

Ik ben mijn inloggevens van de online zelfhulp modules kwijt, wat moet ik nu doen?

Op inlogpagina klikt u onder 'Ik heb al een account' op 'Direct inloggen'. Op de inlogpagina kunt u uw wachtwoord wijzigen. Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Ik heb een e-mail van Stichting mirro ontvangen, klopt dat?

Dat kan, deze e-mail is verstuurd vanuit uw zorgverlener. Veel huisartspraktijken, psychologenpraktijken en GGZ-instellingen werken met de mirro eHealth producten. Neem bij twijfel altijd contact op met uw zorgverlener.

Ik heb na betaling voor mijn mirro-account geen vouchercode ontvangen, wat nu?

Mogelijk is deze in uw ongewenste e-mail binnengekomen. Stuur bij het uitblijven van de e- mail met uw vouchercode een bericht naar privacymanager@mirro.nl. Geef hierbij het e-mailadres door waarmee u de vouchercode heeft aangeschaft.

Zijn gegevens van Stichting mirro toegankelijk voor zorgverzekeraars?

Nee. Stichting mirro deelt geen gegevens die herleidbaar zijn tot personen, noch gegevens die herleidbaar zijn tot zorgaanbieders met derden (dus ook niet met zorgverzekeraars). Gegevens die Stichting mirro verzamelt voor onderzoek en rapportages worden door een Third Trusted Party onomkeerbaar gepseudonimiseerd zodat deze niet herleidbaar zijn tot personen. Rapportages op praktijk-/ organisatieniveau kunnen enkel aan de betreffende praktijk/organisatie worden verstrekt als spiegelinformatie.

Waar kan ik inloggen?

Bij Inloggen vindt u alle inlogmogelijkheden van onze producten.

Hoe zit het met privacy en veiligheid?

Stichting mirro doet er als alles aan om uw gegevens te beschermen. In het gegevensbeschermingsbeleid kunt u lezen hoe wij dit geregeld hebben. Stichting mirro is tevens NEN 7510 gecertificeerd. NEN 7510 is een door het Nederlands Normalisatie-instituut ontwikkelde norm voor informatiebeveiliging binnen de zorgsector.Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail