Aanbod

Mirro laat je op een leuke en toegankelijke manier aan je mentale gezondheid werken. Dat doen we met online (zelfhulp)modules en ondersteuning van onze psychologen. Of je nu student, werkende of verzekerde bent – op ons kun je bouwen.

Wat kan ik met Mirro?

Versterk jouw medemens met themagerichte (zelfhulp)modules en begeleiding van onze psychologen. Zo zorg je voor meer plezier, gezondheid en motivatie binnen je organisatie. En je vermindert verzuim en verloop. We hebben daar ook speciale managermodules voor!

Je kunt de modules ontsluiten op het intranet voor jouw medewerkers, studenten en/of verzekerden met een systeemkoppeling of slimme link. Gebruikers blijven helemaal anoniem: dit neemt een drempel weg voor het werken aan de mentale gezondheid.

Wat zijn de voordelen?

  • Mirro is een opstap
  • Snelle implementatie
  • Zeer veilig (NEN 7510)
  • ‘Warm en leuk’ volgens onze gebruikers
  • Veel aandacht voor gebruik

Hoe snel kan ik starten?

Je kunt binnen 24 uur al beginnen. Vraag jouw gratis proefaccount aan via het formulier. Klik op de link die je binnen 24 uur (op werkdagen) in jouw e-mail inbox ontvangt. Geef een nieuw wachtwoord in en jouw account is klaar voor gebruik!

Je hebt nu toegang tot alle Nederlandse, Engelse en Vlaamse modules. En de optionele instaptest. Met deze handige test krijg je snel inzicht in de thema’s die nu bij jou spelen. En welke modules jou dus het meeste kunnen helpen. Ook dit maakt het voor gebruikers makkelijker om aan de mentale gezondheid te werken. Want vaak weten mensen wel dát ze niet lekker in hun vel zitten, maar niet waarom.

Onze accountmanager neemt contact met je op om naar jouw ervaring te vragen. Ga je aan de slag met Mirro? Dan ondersteunen we je bij de communicatie zodat de modules gevonden en gebruikt worden.

Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres
Leidseveer 2-10
3511 SB Utrecht
Telefoon
Mail