Zorgverzekeraar

Ben je verzekerd bij een van de zorgverzekeraars op deze pagina? Dan gebruik je Mirro anoniem en gratis via jouw zorgverzekering!

Wij werken met veel zorgverzekeraars samen. Zij vinden preventie van mentale klachten erg belangrijk en kiezen daarom voor Mirro modules. Omdat we met allerlei contracten werken, werkt het bij iedere zorgverzekering ietsjes anders. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, zie je op deze pagina een overzicht.

Zie je jouw verzekeraar er niet tussen staan? Dan kun je via Indigo twee modules gratis gebruiken: Angst en paniek en Somberheid.

FBTO

Heb je een zorgverzekering bij FBTO? Dan kun je gebruikmaken van mental coaching; een van hun online zorgtools. Je maakt een telefonische afspraak met een ervaren coach. Die helpt jou met tips en handvatten. Tussen de gesprekken door kun je aan de slag met de Mirro modules om meer inzicht te krijgen in je mentale gezondheid. Dat bepaal je samen.

IZZ Het ledencollectief van mensen in de zorg

Heb je de IZZ Zorgverzekering door CZ of VGZ? Dan ben je ook lid van het ledencollectief van IZZ. Met je lidmaatschap van het ledencollectief maak je gratis gebruik van de Mirro-modules via deze pagina. Wanneer je bent ingelogd, zie je onderaan de IZZ ledenvoordeelpagina van de module een linkje staan. Door hierop te klikken, kun je de module starten. Als je voor het eerst een Mirro module volgt, maak je eerst een Mirro account aan. Dit wijst zichzelf.

Just (App de Coach)

Ben je verzekerd bij Just? Dan gebruik je de Mirro modules via een handige app: App de Coach. Je download de app, doet de zelftest en kunt meteen aan de slag met de modules. Als het echt even nodig is, kun je ook chatten of videobellen met een coach. Zonder wachtlijst, waar en wanneer je wilt – het kenmerk van onze modules!

Menzis

Ben je via jouw werkgever collectief verzekerd bij Menzis? Dan maak je gratis gebruik van de Mirro modules. Check deze pagina voor meer informatie, onder het onderdeel ‘Mentaal fit: videogesprek met mental coach en online cursussen’. Ook je (meeverzekerde) gezinsleden kunnen hier gebruik van maken.

ONVZ

Ben je collectief verzekerd bij ONVZ en heb je Werkfit? Dan kun je via deze pagina de Mirro modules gebruiken. Je logt in op ‘Mijn ONVZ’, klikt op de Mirro-link in de gele balk en meld je aan. Je kunt nu aan de slag met onze zelfhulpmodules! Je kunt de instaptest doen om meteen advies te krijgen welke modules op dit moment bij je passen.

Zorg en Zekerheid

Ben je verzekerd bij Zorg en Zekerheid? Zij helpen je graag de gezondste versie van jezelf te worden: fysiek én mentaal. Je kunt met Mirro aan de slag via deze pagina. Je maakt simpel en snel een Mirro-account aan, bevestigt het account en kunt meteen inloggen en starten.

Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres
Leidseveer 2-10
3511 SB Utrecht
Telefoon
Mail