Werkende ouders

 

 

  Terug

Werkende ouders

Een gezin met kinderen draaiend houden naast het hebben van een baan is niet makkelijk. In deze module leer je balanceren tussen aandacht voor je gezin, je werk en aandacht voor jezelf.


 

Voor wie?

Deze module is geschikt voor jou, als je…

  • Een werkende ouder bent
  • Graag wilt leren te balanceren tussen aandacht voor je gezin, je werk en aandacht voor jezelf
  • Je veerkrachtigheid wilt vergroten
  • Je je (meer) levenslustig wilt voelen
  • Gemotiveerd bent om zelfstandig aan deze onderwerpen te werken

Deze module helpt je zelfstandig en anoniem inzicht te krijgen in jouw situatie als werkende ouder, via tips, oefeningen en ervaringsverhalen van anderen.
 

Inhoud ontwikkeld door experts

Deze module is ontwikkeld in opdracht van Stichting mirro. De inhoud van deze module is ontwikkeld door experts op dit gebied, met betrokkenheid van ervaringsdeskundigen. Bij het ontwikkelen van de inhoud is gebruik gemaakt van inzichten uit de positieve psychologie, Acceptance en Commitment Therapy (ACT), Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en mindfulness.
 

Onderwerpen

  • Aandacht voor jezelf: Ruimte hebben voor je eigen dingen is een voorwaarde om energie op te bouwen voor verantwoordelijkheden en verplichtingen.
  • Stress & ik: Wat gebeurt er bij jou als je gestrest raakt? En laat jij het weten als je hulp nodig hebt?
  • Opladen: Tijd voor je eigen ontspanning en rust zijn voorwaarden voor geduld en humor. Dat is prettig voor jezelf en voor de mensen in je omgeving.
  • Acceptatie: Sommige dingen zijn niet te veranderen. Dan is het handiger om te kijken hoe je hiermee wilt omgaan in plaats van je ertegen te verzetten.

 

Hoe werkt het?

Met een slimme link kunnen uw medewerkers een eigen mirro-account registreren met toegang tot alle modules. Met een systeemkoppeling integreert u alle gewenste modules in uw platform (bijvoorbeeld een intranet of medewerkersportaal). Met een behandelaccount kan de bedrijfsarts medewerkers gericht uitnodigen voor een specifieke module en de voortgang monitoren.

 


Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail