mirro eHealth: aan de slag met je mentale gezondheid

> Gratis anonieme hulp

Aan de slag

Laat kopzorgen geen probleem worden. De online zelfhulp modules helpen om inzicht te krijgen in je mentale gezondheid. Met tips, oefeningen en ervaringsverhalen.

Iedereen maakt in het leven dingen mee die de mentale gezondheid kunnen beïnvloeden. Bijvoorbeeld stress door een echtscheiding, overbelasting op het werk, financiële problemen of de mantelzorg voor een zieke naaste. De online zelfhulp modules kun je zelfstandig en anoniem doorlopen op het moment dat het jou uitkomt.

 

Grip op (corona)stress

De coronacrisis, we kunnen er niet om heen. Deze crisis heeft nog steeds een grote impact op ons leven.

  > Meer informatie

Slaap lekker!

Lig jij 's nachts vaak wakker? Slaap is belangrijk voor een goede gezondheid. Maar wat als het slapen niet wil lukken?

  > Meer informatie

Piekeren

Als je gedachten steeds terugkeren naar eenzelfde punt kan dat heel vervelend zijn. Leren hoe je minder piekert? Dat kan!

  > Meer informatie

Geldzorgen

Maak jij je zorgen om je financiële situatie? Minder geldzorgen is een eerste stap om je financiën weer op orde te krijgen.

  > Meer informatie

Kosten

Die houden we graag zo laag mogelijk. Voor € 7,- maak je één jaar onbeperkt gebruik van een module.

> Nu beginnen

Blogs

Met tips en informatie over mentale gezondheid.

 

27 aug. 2018

Rouwen, hoe doe je dat'

26 jun. 2018

'Omdat jij zeurt, game ik nog meer'

16 feb. 2018

'Moet ik mij zorgen maken over mijn alcoholgebruik?'

Onderzoek

De kwaliteit van de modules wordt bevestigd door verschillende door het zorgveld erkende organisaties en instanties. Het observationeel onderzoek door Vrije Universiteit Amsterdam gaf positieve resultaten.

 

Kwaliteit

Bij het vormgeven van de inhoud van de modules is gebruik gemaakt van de inzichten uit onder andere de positieve psychologie, ACT, cognitieve gedragstherapie en mindfulness.

 

Deze vormen van therapie worden veel gebruikt door psychologen, coaches en bijvoorbeeld praktijkondersteuners GGZ bij het begeleiden van cliënten. De kwaliteit van de modules wordt bevestigd door verschillende door het zorgveld erkende organisaties en instanties.

  > Meer informatie

Onderzoek

In 2015 heeft mirro door Vrije Universiteit Amsterdam een observationeel onderzoek laten uitvoeren. Voelen mensen zich geholpen? Verminderen de klachten?

 

De resultaten waren positief: bijna 90% van de gebruikers beoordeelde onze modules in dit onderzoek met een voldoende-goed tot goed-uitstekend. Er werd een significante verbetering gevonden in zowel de algehele als mentale gezondheidstoestand van de gebruikers.

  > Bekijk het onderzoek

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging is een belangrijk en actueel thema binnen de zorg. Daarom beschikt Stichting mirro over de NEN 7510 certificering.

De NEN 7510 is een door het Nederlands Normalisatie-instituut ontwikkelde norm voor informatiebeveiliging binnen de zorgsector.

  > Meer informatie    

"Het is belangrijk om eventuele risico’s zoveel mogelijk te verkleinen. Een goed informatiebeveiligingsbeleid – toegepast op alle niveaus binnen de organisatie – kan incidenten helpen voorkomen.

Rutger Hopster – Adviseur ICT en Security Officer bij Stichting mirro

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail