Behandelaccount

Vanuit het beveiligde mirro eHealth platform nodigt de studentpsycholoog studenten die extra ondersteuning kunnen gebruiken uit voor de gewenste module(s). De studentpsycholoog kan de voortgang inzien, eventuele e-mailnotificaties instellen en met de student communiceren via de beveiligde berichtenfunctie.

 

Gratis proefaccount

Eerst zien, dan geloven? Met een proefaccount kunt u één maand gratis en vrijblijvend gebruik maken van een behandelaccount. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen! In het proefaccount kunt u ook kennismaken met de beslisondersteuner mentale zorg: een slimme digitale vragenlijst voor gestructureerde uitvraag van psychische klachten en persoonlijke omstandigheden om de juiste (vervolg)zorg te bepalen.
 

Kosten

Voor een vast bedrag per jaar kan de studentpsycholoog alle online modules onbeperkt begeleid inzetten. U betaalt per behandelaccount:

  • Behandelaccount 1, 2 en 3 – € 148,76 per account (excl. BTW)
  • Behandelaccount 4 t/m 10 – € 144,63 per account (excl. BTW)
  • Vanaf 10 behandelaccounts bieden wij graag een offerte op maat.
  • Klik hier voor de staffeltabel over de kosten voor de inzet van de beslisondersteuner mentale zorg.

 
> Bestellen
 

Implementatie

Gaat u werken met mirro eHealth? Wij voorzien u altijd van persoonlijk implementatieadvies. Indien gewenst verzorgen wij ook een training bij u op locatie. Daarnaast kan de studentpsycholoog altijd onze e-learning raadplegen.

 

Subscribe

* indicates required
Akkoordverklaring:

 

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
Mail